Home » Nieuws » Update coronamaatregelen

Update coronamaatregelen

Beste leden, De coronamaatregelen zijn wederom veranderd. Dit is een enorme teleurstelling voor iedereen. Het kabinet heeft besloten dat er niet meer na 17.00 uur mag worden gesport bij amateursportclubs. Gezien de snelheid, van het ingaan van de maatregelen, is het voor ons niet haalbaar om gelijk met passende oplossingen te komen. Zoals u weet beschikken wij helaas niet over een eigen accommodatie. Dit betekent dat wij altijd afhankelijk zijn van de roosters van de verschillende verhuurders. Daarin speelt mee, dat scholen altijd voorrang hebben (voor de gymlessen). Om lessen te verplaatsen naar andere dagen en uren maakt het daardoor lastig, omdat er weinig locaties beschikbaar zijn. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook te maken met trainsters die werken en studeren. Het programma van de trainsters kan niet zomaar worden omgegooid. We zitten dit seizoen zeer krap met leiding. Dit maakt, dat het voor ons niet makkelijk is, om direct oplossingen te vinden. Mocht je overdag (tot 17.00 uur) training hebben, gaat deze dus gewoon door. Als je les vóór 17:00 uur start, zal je trainster terugkoppelen hoe de training eruit gaat zien en of het überhaupt mogelijk is om te trainen! Voor de lessen, die na 17:00 uur starten, hebben wij helaas geen oplossing. Indien toch een training plaats kan vinden op een ander moment of andere zaal, zal de trainster dit met je communiceren. Hopelijk blijft het bij deze 3 weken. Op naar betere tijden! U hoort van ons!