Home » Nieuws » Wintershow Sneeuwvlokje

Wintershow Sneeuwvlokje

Op zaterdag 26 januari schitteren alle dansgroepen in de winterse voorstelling “Sneeuwvlokje”.

Er was eens heel lang geleden in een land waar het altijd sneeuwde een lief prinsesje dat Sneeuwvlokje heette. Zij woonde samen met haar vader en moeder in een prachtig kasteel. Op een dag gaat vader op reis. Sneeuwvlokje blijft bij haar moeder. Alles gaat goed totdat blijkt dat haar tante, de zus van de koning, snode plannen heeft. Als Sneeuwvlokje plotseling verdwijnt is de koningin ontroostbaar. Zal Sneeuwvlokje weer thuis komen? Zal alles nog goed komen? Je ziet het 26 januari!

De toegangsprijs is 5 euro. Kaartverkoop in de les of mail naar: jazzafdeling@ngvexcelsior.nl

De show is in het Icoontheater in Vathorst. De show begint om 14.30 en 19.00 uur.

naamloos